Авторизация
Меню

Календарь
 Декабрь 
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


Пляцок ЗОЛОТО КАРПАТ
tgkh | 2015-11-30 11:25:32
Сообщение прочтено 1205 раз

Пляцок ЗОЛОТО КАРПАТ

Тісто. Маргарин посікти з мукою + порошок до печива. Додати жовтки, цукор, сметану. Замісити тісто(має трохи прилипати до рук). Поставити у холод на 2 год. Розділити на 3 частини.

Одну частину розкачати, викласти у форму.

Безе. 4 білки збити до густої піни, поступово додати цукор, ще збивати, поки цукор розчиниться ( хвилин 10). Додати какао, крохмаль. Збити на низьких обертах міксера.

Збиті білки викласти на тісто. Посипати 4 ст.л.(50 г) смаженого арахісу (не дрібнити, має бути половинками). Випікати при температурі 160 градусів 1,5 години. Безе має підсушитись.

Так само робимо ще одну частину тіста і решту білків.

 Отже два коржі печемо з безе. Третій- без нічого. Тісто викладаємо у форму і випікаємо при 190 градусів 30 хв.

Шоколадний прошарок. 100 г арахісу посмажити, подрібнити ( для цього я кладу арахіс у целофановий кульок і притискаю качалкою). У антипригарну каструлю викласти шоколад, додати молоко, поставити на маленький вогонь. Нагріти до гарячого, постійно помішуючи, щоб молоко з’єдналось з шоколадом. Зняти з вогню, додати арахіс, перемішати. Поки ще тепле, викласти на корж без бізе, рівномірно розпреділити ложкою. Охолодити.

Крем. Згущену збити з м'яким маслом. У цьому кремі згущенки набагато більше масла, що робить його рідшим. Це потрібно для того, щоб змягчити коржі, які підсушуються разом з бізе.

Збираємо пляцок : корж з Бізе – ½ крему зі згущенкою – корж з шоколадним прошарком – ½ крему  - корж з бізе ( бізе до верху, як на фото) – шоколадна помадка . Шоколадною помадкою поливаємо частково, бо інакше безе змякне.

Залишаємо пропитатись на 12 год.



источник

Это сообщение написано также в: tgkh (0 комментариев)
Комментарии RSS :

evanix | 02.12.2015 05:41 | [Ссылка]

класс! просто шикарній тортик! а забанен как! ммм! 

tgkh | 14.01.2016 15:21 [Комментарий скрыт]