Авторизация
Сообщество
Меню

Календарь
 Май 
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


Воскресенье 15 сентября 2013
Сообщение прочтено 735 раз

В арсеналі кожної господині обов’язково мають бути страви з птиці. Чи то курка, гуска, качка, або ж індичка, не важливо, тому що головне потрібно знати, як створити із них справжні кулінарні шедеври.

Уявіть, як здивуються Ваші гості, коли, скуштувавши, наприклад, фаршировану гуску, відчують незвичні, але такі смачні поєднання.

Ось, що може дати Вам Якулінар. Також, тепер, Вам не потрібно хвилюватися про те, що зробити із грибами, тому що, відвідавши такий сайт, Ви зумієте поповнити власний рецептник ексклюзивними новинками страв із грибів.

Гадаєте, що рецепти страв з грибами закінчуються лише на смажених печеричках з сметаною? А, ні! Якулінар продемонструє Вам більше!

святковий стіл - 5святковий стілсвятковий стіл - 6святковий стіл - 4святковий стіл - 3
Читать

Настроение у меня: веселое   
Это сообщение написано также в: yakulinar (0 комментариев)
Комментарии (1)  
Сообщение прочтено 1088 раз

Бутерброди та закуски

Оригінальні задумки для шведського столу, чудові поєднання компонентів східної кухні, рецепти здорової їжі і пісних страв Ви зможете знайти на сайті Якулінар. Досить витрачати шалені гроші на недешеві мандрівки до суші-барів, тому що Ви можете і в домашніх умовах приготувати пікантні суші. Лише найкращі рецепти суші вдома пропонує для Вас Якулінар, тому заходьте і швидко поповнюйте власний арсенал кулінарних шедеврів східної кухні.

Якщо Ви вирішили відмовитися від м’яса, але ще не знаєте, як збагатити власний раціон новими стравами, відвідайте рубрику «Вегетаріанські страви» від Якулінара, де Ви довідаєтесь, як знайти заміну м’ясу і водночас не завдати шкоди власній травній системі.

Також Якулінар приготував перелік рецептів пісних страв, тому що потрібно з розумінням ставитися до віруючих людей, які дотримуються всіх церковних канонів. Тому, відвідайте такий зручний сайт, де кожен зможе знати свої власні кулінарні уподобання!

рецепти з фото рецепти з фото- 1 рецепти з фото- 2 рецепти з фото- 3 рецепти з фото- 4
Читать

Настроение у меня: веселое   
Это сообщение написано также в: yakulinar (0 комментариев)
Комментарии (2)  
Сообщение прочтено 97 раз



Інгредієнти:

700 г мяса дикого кабана (лопатка або окіст )
40 г жиру, 50 г сирого або копченого шпику
50 г цибулі, 1/ 8 л сметани, 20 г борошна, сіль.

Для заправки:
20 г солі, 10 г цукру, 2 г коріандру
1 шт. гвоздики, 2 горошини чорного перцю
2 горошини запашного перцю
0,5 лаврового листочка
0,5 часточки часнику, 250 м л води.

Приготування
Подрібнити приправи, змішати з сіллю, цукром, розділити на 2 частини (влітку цукор не додавати ) .
Половину заправки ретельно втерти в м’ясо, не виключаючи місць, пошкоджених при видаленні кістки з окосту .

Підготовлене м’ясо щільно укласти в глиняний, дерев’яну або емальований посуд, накрити дерев’яним кружком з вантажем. Потримати при кімнатній температурі 2 дні. Закип’ятити 2,5 л води, охолодити, додати сіль і приправи, залити цією заправкою м’ясо, винести його в прохолодне місце (від +4 ° до +8 °).

Піддавати послові близько 3 тижнів , перевертаючи м’ясо кожні 2-3 дні.
Потім обмити у великій кількості води, нашпигувати шпиком, нарізаним брусочками довжиною 6 см , діаметром 0,5 см. Обваляти в борошні, обсмажити на жирі.

Перекласти в каструлю, додати нарізаний кружками і зарум’янений в жирі, що залишився від смаження, цибулю.
Тушкувати під кришкою до м’якості. У міру випарювання соусу додавати воду.

Фото рецепти, мисливська страва

Готове м’ясо вийняти, нарізати навскіс тонкими скибочками. Соус заправити залишилася борошном , прокип’ятити , якщо треба , посолити , з’єднати зі сметаною.

Нарізані шматки м’яса укласти на довгастому блюді, залити соусом. Подавати з макаронами, ріжками, картоплею, буряком, солоними огірками.


Настроение у меня: веселое   
Это сообщение написано также в: yakulinar (0 комментариев)
Комментарии (1)