Про пердіння 1. Нормальні, живі люди таки пердять!
2. При пердінні виділяється:
* 59 % азот; * 21 % водень; * 9 % вуглекислий газ; * 7 % метан; * 4 % кисень. * 1% сірководень.
2. Температура газів в момент пердіння 36,7 градусів за Цельсієм.
3. Швидкість вітру при пердінні складає 3 метри на секунду.
4. В середньому в день людина, яка добре їсть, виперджує десь 0,5 літри газу.
5. Ніякої гендерної нерівності в кількісних чи якісних показниках не виявлено.
6. Одоруючий компонент горючого газу, що виділяється при пердінні - сірководень, Виробляється при переробці організмом продуктів, які містять сірку (яйці, часник, цибуля, квасоля, капуста, сир)
7. Середнє число пердінь для нормальної людини в день - 15.
8. Навіть після настання біологічної смерті, людина ще якийсь час поперджує.
9. Газ, який виділяється при пердінні - горить.
10. Пердять практично всі, починаючи від земноводних, і вище еволюційною драбиною.
11. Особливо потужно пердять корови...
12. Деякі буржуазні вчені, щоб відвернути увагу людства від питань збереження миру на землі, постійно апелюють до громадської думки з приводу просто таки гігантських викидів газів людьми і коровами, звинувачуючи останніх в глобальному потеплінні, і утворенні дірок в озоновому шарі. |