Авторизация
Меню
Категории
uber allee (3)
uber alles (127)
uber alles жоппа (1)
антихавчик (2)
вестерн (1)
война (4)
волшба (1)
вотка+ (62)
гниды (1)
Да их всех наших праведников и слуг гребанных.............................. (1)
дела партейные (19)
документалистика (1)
документи (1)
допрыгались (12)
дорога (1)
жиди (1)
жидобільшовизм (1)
жоппа (101)
защита (1)
зверюшек жалко (5)
Індустрія голокосту (1)
історична школа (1)
кастом (1)
кацапы (1)
колдовство (1)
концтабір (1)
космогоническая шызобредятина (3)
лисичанск (1)
ЛНР (1)
Лохокост (1)
Луганск (1)
магия (1)
мамкины рецепты (2)
Мексика (1)
міфи (1)
мопед (1)
Музыка (1)
нападение (1)
Общество (1)
окупанти (1)
пиво в моем дворе (34)
пидорасы (1)
пиздец фсему (33)
писец всему (40)
Политика (10)
прокуратура (1)
просто цинизм какой-то (9)
Рашкостан (1)
ревізіонізм (1)
российско-украинская война (1)
Россия (2)
руны (1)
сепаратизм (1)
сиськи (19)
стратегия и тактика народной самообороны (39)
суды (1)
Табачник (1)
терроризм (1)
ті що дивом пережили голокост (1)
трасса (1)
украина (1)
украино-российская война (1)
украинцы (1)
українофобія (1)
Хабад (1)
хавчик (3)
Хобби (20)
Хрень (2)
хуйло (1)
хуйлопия (1)
хуйлопы (1)
цимес (57)
чоппер (1)
чужие буквы (11)
чужие странички (3)
юмореска (1)


Календарь
 Декабрь 
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


Воскресенье 7 марта 2010
Сообщение прочтено 476 раз

 

 

 


Понедельник 16 марта 2009
Сообщение прочтено 2270 раз

 

 

 

ТАЄМНИЦІ КУХНІ



З огляду на велику зацікавленість населення проблемою харчування, пропоную альтернативну кухню, яка може допомогти вижити в умовах всесвітньої економічної кризи. Оригінальні тексти рецептів було розміщено у газеті «Букмекер» № 20 ст. 3 (1996 р.).

до редакції «Букмекера» дуже часто надходять листи з проханнями, аби ми розповіли – що таке російські «щучі» і на що воно схоже. Одразу попередимо читачів, що в українській мові, не зважаючи на те, що народних пісень в ній більше, аніж в російській – слів (понад 200 тисяч), ми не знайшли гідного вислову для визначення цього, так би мовити, «продукту харчування». Скажемо лише, що на борщ це аж ніяк не схоже. Втім, редакції вдалося дістати оригінальну рецептуру «щьчей». Тепер кожний, хто схоче, може поласувати шедевром кухні наших «старших братів», який готують для них наші «старші сестри».


- Для «щьчей» знайдіть якнайбільш смердючу квашену капусту. Не промиваючи, покладіть її до казана, залийте свіжою холодною болотяною водою і поставте у духовку на повільний вогонь. Через три години додайте сіль за смаком, а ще через годину ваші «щучі» мають бути готові. 
- На 500г кислої капусти – 3 літри води, ст..л. солі.
Сноби можуть додати на другій годині кипіння 1 лавровий листок, 25 г картоплі, 200 г рєпи та ялинкову шишку.


Після оприлюднення рецепту «щьчей», редакція одержала купу листів, в яких читачі, що ризикнули спробувати цю страву та залишились живими, просять надрукувати засіб приготування квасу та каші – мабуть, для повноти відчуття московської системи харчування.

Приводимо оригінальній рецепт за рукописом XVI ст.. під назвою «Скаска о фкуснай і здаровай пищьче»:


- На ведро колодезной (лучше кисловатой болотной) воды взять три фунта огрызков чернаго кислаго хлеба, добавить туда два золотника толченых рыжих тараканоф и поставить все это на неделю в теплом и мокром месте. На четвертый день всыпать в бадью 48 живых рыжих тараканоф и 21 чернаго, умертвить их путем обезглавливания непосредственно в жидкости и выставить бадью на солнце. На шестой день всыпать зело усердно размолотый большой мухомор и снова занести бадью в избу. На восьмой день квас можно смело употреблять в пищу.


- Каша готовится так: в холодную воду (четверть ведра) засыпается овсяная крупа (1 фунт и все это ставится на медленный огонь. Через два часа надо добавить соль по вкусу, и парить около огня еще четыре часа. Перед подачей к столу чугунок на один час старательно обмотать портянкою али онучею, и подавать обмотанным.

Редакція попереджає, що не несе відповідальності за можливі негативні наслідки вживання вище приведених блюд!!!


Категории: антихавчик    
Комментарии (6)