колись Груня зробив зауваження , що "про чоловіка б краще написала" але сам чомусь про свою жінку не пише ))) борщі чоловік не готує. Але аля холостяцьким їдлом , яке виходись дуже смачне, інколи балує. - лаваш персидський - сир твердий начинка на ваш смак - печериці - цибуля - майонез (за смаком) - кетчуп (за смаком) гриби з цибулею підсмажити. всі інгредіенти змішати намазати на лаваш

(хвастаюсь! ось та гілочка з квіточками, то українська сакура Дмитрик мамі, тобто мені, подарував )
скрутити в духовку хвилин на 10 при 180 град. випікати. зверху можна ще жовтком примазати. Для краси)))

(помічниця намалювалась. тут як тут ) Смачного!!! було смачно !

|