Авторизация
Меню

Календарь
 Декабрь 
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Вс
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


Обідня перерва. І блендерно-баклажанне...
ASTARTE | 2015-09-22 13:13:02
Сообщение прочтено 995 раз

чим будете обідати ?
****
Якось так , як виявилось, співпадало, що майонез на ура збивався завжди дома.
Точніше він добре збивається, коли:
- яйце кімнатної температури
- не забагато олії
Зустрічали і святкували цей Новий Рік в друзів.
Всі приготування вирішили робити на місці.
Звичайно , що новий рік не свято* якщо немає олівьє.
Приготування того самого майонезу випало мені. 
Все робила як і завжди. А він не вийшов. 
Спробівали і другий раз і блендером іншим (перший щось туго працював) . Все рівно той же результат :(
Захотілось мені на вихідних того самого Олівьє.
Майонезу трішки.. Щей синеньких(баклажанів) . Куди теж бажано майонез.
А моя "скарлєт" відмовила на півдороги :(
Відчуваючи за здалегіть , що потрібен новий блендер, ми вже придбали іншого.
Не вийшов ((((
Так от. ЩОБ вийшов чудово цей яйце-олійно-гірчичний соус , потрібно мати "особливий" блендер!
Щоб жовток повністю вміщався під ковпак!
І швидкість.. вона повинна бути теж "особлива"
як на менеRolling Eyes
А ви яким БЛЕНДЕРОМ готуєте домашній майонез?! 

ЗИ: 



зы: как приготовить с меньшей затратой времени баклажаны 
      и рецепт этих* тут http://astarte.in.ua/?p=100  Razz

Категории: вкусно  | вопрос/совет  | майонез  | баклажаны    
Для того, что бы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться или зайти под своим именем
Комментарии RSS :

Сонячна | 22.09.2015 14:02 | [Ссылка]

дивися сальмонельоз не підхвати, а то сирі яйця то може буть печалька


ASTARTE | 22.09.2015 14:11 | [Ссылка]

ти мені краще блендер порадь

чи ще вручну збиваєш?


Сонячна | 22.09.2015 14:42 | [Ссылка]

куди мені до тебе ти в нас освічена, різносторонньорозвинута і продвинутая дЄвушкаSmileSmileSmile тут пів мети вообще не знає що значить слово блендер в т.ч і яSmileSmileSmile


ASTARTE | 22.09.2015 15:14 | [Ссылка]

Smile дякуюSmile

 

а без шуток?! ти ж мені показала як вручну... і на той час люди вже блендерами готували. мало лі... є люди які і по сей день перуть вручну, бо їм так зручно*. я ж без смішок і якихось натякань 


arsi107 | 22.09.2015 15:16 | [Ссылка]

В точку))) Я уже говорила - как читаю Аллочкины посты, так сразу самооценка плачет горькими слезами, а лень ехидно потирает лапки)))) ...и иду я готовить своим чёт по-быстрячку - например жаркое, где всё покидал в чугунок и в духовку) и никаких заморочек с бленерАми)))


Сонячна | 22.09.2015 15:23 | Алла зірка ніхто і не спорить | [Ссылка]

ASTARTE | 22.09.2015 15:25 | тут и по круче есть... просто... нуж но ш выспросить | [Ссылка]

ASTARTE | 22.09.2015 15:24 | так шоп покидать нужно как минимум помыть, почистить... | [Ссылка]

arsi107 | 22.09.2015 15:44 | Не, ну тыж меня уж совсем ниже плинтуса не опускай)))- | [Ссылка]

ASTARTE | 22.09.2015 15:49 | не-не!  я просто чистить не люблю    | [Ссылка]

arsi107 | 22.09.2015 16:04 | А как это - в блендере сырую картошку?...Проще уж в | [Ссылка]

ASTARTE | 22.09.2015 16:13 | так... так єто от самого блендера зависит. последний | [Ссылка]

arsi107 | 22.09.2015 15:21 | [Ссылка]

Так сальмонеллы же вроде не анаэробы...они же внутри не живут...И ежели яйца без повреждений скорлупы, и их хорошо мыть, то риска нет. ..Или шо? ..Ты меня не путай, у меня сырое яйцо - это стандартный завтрак!ShockedConfusedRolling Eyes


Сонячна | 22.09.2015 15:23 | [Ссылка]

осторожно, стандартный завтрак когда яйцо свежее чуть ли не сразу из-под курицы, а когда полежит то могут быть неприятности........... 


arsi107 | 22.09.2015 15:46 | [Ссылка]

Нет у меня дома курицприходится обходится рыночными ( правда у одной и той же бабушки, то есть куры как бы знакомые)))


Сонячна | 22.09.2015 16:36 | ой не вір тим бабушкам, у моєї бабушки в селі картоплю | [Ссылка]

12Вперед | Указать страницу